Zespół Fundacji

Katarzyna Gałecka – PREZES FUNDACJI KOTWICA

k.galecka(at)fundacjakotwica.pl

Z zawodu informatyk, jednak jej serce zawsze należało do dzieci, szczególnie tych opuszczonych i samotnych.
Przez wiele lat aktywnie angażuje się w pracę z dziećmi i młodzieżą. Z czasem swoje działania rozszerzyła na pomoc osobom bezdomnym, ubogim i potrzebującym.
Fundacja to jej dziecko i spełnienie marzeń a raczej wypełnienie planu do realizacji którego przygotowywała się jako wolontariusz w innych fundacjach oraz 3 letniej kadencji wiceprezesa ChFR. Posiada wieloletnie doświadczenie jako kierownik oraz organizator obozów dla dzieci i młodzieży.
By móc profesjonalnie pomagać ukończyła kurs “Animator sportu i rekreacji”.
Pozytywne nastawienie, optymizm na co dzień i pogoda ducha to jej znaki rozpoznawcze. W życiu kieruje się zasadą “Wszystko jest możliwe dla wierzącego”.
Na świat patrzy przez obiektyw, dzięki temu świat jest dla niej zawsze kolorowy a fundacja zyskuje niepowtarzalne fotografie.
Funkcję Prezesa pełni społecznie.
Renata Kruk – WICEPREZES FUNDACJI KOTWICA

r.kruk(at)fundacjakotwica.pl

Ukończyła studia licencjackie na kierunku Dziennikarstwo i komunikacja społeczna oraz magisterskie na kierunku Pedagogika specjalna ze specjalizacją resocjalizacja z socjoterapią.
Posiada wieloletnie doświadczenie jako wychowawca oraz współorganizator obozów dla dzieci i młodzieży. Rzetelna, kreatywna z poczuciem humoru.Jej marzeniem jest otwarcie świetlicy środowiskowej by nie tylko móc na co dzień pomagać dzieciom, ale także by stworzyć miejsce w którym będą czuły się bezpieczne, akceptowane i potrzebne.
Funkcję Wiceprezesa pełni społecznie.
Ashley White - WOLONTARIUSZ
Amerykanka mieszkająca w Polsce. Jest absolwentką studiów licencjackich na kierunku Edukacja muzyczna, oraz wieloletnią trenerką nauczycieli zarówno w Stanach Zjednoczonych jak i w Polsce. Posiada długoletnie doświadczenie pracy z dziećmi pochodzących z różnych środowisk. Uważa, że dobra relacja z Bogiem ma pozytywny wpływ na całe życie, więc chce swoim życiem pokazać innym, że Bóg ich bardzo kocha.
Piotr Gałecki - WOLONTARIUSZ

Przesympatyczny, mądry i bardzo zdolny tłumacz z poczuciem humoru.