Przystań Kobiet

Wiara - nadaje życiu sens
Nadzieja - daje siłę
Miłość - dodaje skrzydeł

To miejsce jest właśnie dla ciebie byś:

• odnalazła chwilę i odetchnęła,
  • przeczekała burzę w swoim życiu,
  • miała przestrzeń w której poczujesz się bezpiecznie,
  • naładowała baterie by wyruszyć w dalszą podróż,
  • odkryła motywację do działania

A w praktyce oznacza to:

• motywujące konferencje
  • ciekawe warsztaty
  • indywidualny life coaching

Czyli:

• zrozumiesz siebie
  • pozbędziesz się ciągłego poczucia bycia w niewłaściwym miejscu
  • odkryjesz w sobie superbabeczkę z którą będzie ci się przyjemnie żyło
  • wzmocnisz poczucie swojej wartości oraz zauważysz swoje mocne strony
  • sprecyzujesz swoje cele i dowiesz się jak zacząć je realizować
  • odnajdziesz odwagę by zacząć urzeczywistniać marzenia, nawet te porzucone i zapomniane wiele lat temu
  • rozwiniesz swoją kreatywność
  • zdobędziesz siłę by stawić czoła przeciwnościom
  • odnajdziesz bliższą relację z Bogiem

Przyjdź, przystań i rozgość się.

Motywujące konferencje
To nie są motywujące pogadanki podczas których ktoś powie ci w jaki sposób masz żyć by być szczęśliwą. Poznasz natomiast kobiety, takie jak ty, które nie żyją w idealnym świecie, które nie mają idealnych mężów i rodzin. Otacza je ta sama rzeczywistość, w której odcienie szarości przeważają nad innymi barwami. Doskonale znają smak rozczarowania, zniechęcenia, zranienia, czy samotności. Pomimo tego są szczęśliwymi, spełnionymi oraz pewnymi siebie kobietami. Czerpiąc z bogactwa swojego doświadczenia dzielą się jak przetrwać trudne chwile, ale także co sprawia, że potrafią cieszyć się życiem.
Każda konferencja dotyczy innego tematu, który jest ważny dla nas kobiet. Zawsze jednak motywem przewodnim są te same wartości: wiara, nadzieja i miłość.

Warsztaty
Stawiamy na praktykę. Mottem warsztatów jest 3 x Zzapisz, zrozum, zrób to. Sama teoria dopóki nie zostanie wprowadzona w życie niczego nie zmieni. Podczas warsztatów mobilizujemy do działania, mówimy, że kobiety to wcale nie taka słaba płeć i mają wpływ na własne życie oraz mogą je zmienić. Mają przecież wszelkie możliwości by to zrobić, ale czasem po prostu o tym nie wiedzą.
Obecnie połączyłyśmy warsztaty rękodzielnicze z warsztatami rozwoju osobistego. Dzięki temu rozwiniesz kreatywność i swoje wnętrze.

Warsztaty rękodzielnicze

• nawet jeśli uważasz, że masz dwie lewe ręce to odczujesz satysfakcję z własnoręcznie wykonanego przedmiotu.
  • poznasz różne techniki plastyczne takie jak np. decoupage
  • staniesz się dumną posiadaczką własnoręcznie zrobionego gipsowego świecznika, mydełka czy szklanego świecznika.

Podczas warsztatów rozwoju osobistego chcemy wyposażyć cię w:

• wiarę we własne możliwości bo jest kluczem to tego byś zapragnęła zmian i uwierzyła, że dasz radę
  • odwagę dzięki której postawisz pierwszy krok by zmienić to czego nie lubisz, co cię denerwuje lub uwiera
  • pewność siebie byś postawiła drugi krok i kolejne bo przekonasz się, że nie jest to wcale takie trudne jak myślałaś

Life coaching

Zapraszamy cię na cykl indywidualnych spotkań podczas których w kameralnej atmosferze wkroczysz na drogę, na której drogowskazami będą twoja siła, odwaga i talenty.
Nie dostaniesz żadnych dobrych rad ani gotowych rozwiązań. To ty masz potencjał byś sama znalazła najlepsze dla siebie rozwiązanie. W końcu ty sama doskonale wiesz co jest dla ciebie najlepsze.
Jeśli

• stoisz przed podjęciem ważnej decyzji
  • pragniesz zmiany w swoim życiu
  • czujesz, że problemy cię przerastają
  • nie potrafisz odnaleźć się w otaczającej rzeczywistości
  • przeraża cię szarość codzienności
  • masz wrażenie, że utknęłaś w miejscu

Zastanawiasz się

• jak znaleźć siłę do zmiany
  • w jaki sposób ustalić sobie konkretne cele
  • jak pokonać ograniczające przekonania
  • jak wykorzystać swoje umiejętności i mocne strony
  • w jaki sposób poradzić sobie z problemami
  • jak zyskać kontrolę nad własnym życiem

To coaching jest właśnie dla ciebie.